Blog2021-09-30T21:44:21+02:00

Marketing a management

Články, tipy a nápady

Trendy v online designu pro rok 2021

Jak se zalíbit oku, pozorujícímu váš web, e-shop nebo reklamu v online prostředí? Potřeba zaujmout a odlišit se tu bude už navždy. Současně každému se líbí něco jiného. Co tedy s tím? Mohou vám pomoci trendy v designu. Vybral jsem pro vás online-design trendy roku 2021.

Jak zvýšit tržby po lockdownu?

Propad tržby, pokles objednávek, nutnost přizpůsobit se. Bohužel, drtivá většina podnikatelů toto reálně prožívá. Co s tím? Bojovat, makat, nevzdávat se. Posílit online a být vidět. Přináším několik konkrétních marketingových tipů a strategických rad pro restart po karanténě...

Zápisky z cest

Vzpomínky a fotky z putování po světě

Chicago Windy City

FOTKY - 2019. Chicago, město, které mě opravdu bavilo. Zajímavá architektura, mix lidí, nadzemka a Michiganské jezero. Rád se tam podívám někdy znovu.

Yellowstone National Park

FOTKY - 2019. Wyoming není úplně za barákem a tak trochu konec světa. V roce 2017 na cestách po státech jsem zamáčknul slzičku: "Proč zrovna Yellowstone musí být zrovna takhle z ruky...". O dva roky později se to povedlo při dalších cestách po USA. Být tam, v zemi gejzírů, bizonů a medvědů a vidět to na vlastní oči. Další splněný cestovatelský sen.

11/09 New York memorial

FOTKY - 11. září 2019 jsme zrovna byli v NYC a Manhattan si připomínal události z roku 2001. I po několikáté návštěvě památníku WTC se člověk neubrání zvláštní a ne úplné příjemné energii toho místa.

O autorovi:

Michal Karmazin
Michal je typem bojovníka, kterého chcete mít ve svém byznysu. Ostré náboje a sečné zbraně nahradil mozkovými závity, které se točí ve prospěch celé firmy.
Přejít nahoru